Over ons

Het verhaal achter GeinLust

Onze passie voor gastvrijheid en het creëren van onvergetelijke momenten heeft ons GeinLust Bed and Breakfast doen starten.

Even voorstellen

Wij zijn Bianka & Dick Beukeboom

Wees welkom bij GeinLust Bed and Breakfast! Wij zijn Bianka & Dick, uw gastvrouw en -heer en samen zorgen wij voor een onvergetelijk verblijf. We wilden een warme, gastvrije plek creëren waar gasten zich thuis voelen en omringd worden door de schoonheid van de omgeving.

image00003

Ons avontuur

Al drie generaties lang zit boerderij GeinLust in de familie Beukeboom. Waar het tot op heden diende als melkveehouderij, hadden wij één grote wens en dat is bij ons woonhuis drie mooie appartementen creëren, die wij kunnen verhuren. Deze wens hebben wij al erg lang en na het regelen van vergunningen, leningen en bedrijven die ons konden helpen met de verbouwing, konden wij onze droom in vervulling laten gaan. Ons eigen Bed and Breakfast.

Op maandag 25 juli 2022 was het zo ver, ons oude huis en stal werden gesloopt. Een enorm spannende dag! Veel lieve familieleden en vrienden hebben ons geholpen met het slopen van het huis en de stal. Uiteindelijk moet het nieuwe huis weer teruggebouwd worden in de oude stijl. Na een maand slopen, hebben wij op 25 augustus 2022 (in de Abcouder Feestweek) de eerste paal geslagen. Wat een mijlpaal!

Gedurende de bouw hebben we heel veel samengewerkt met Hans Ligtvoet, Henk Meijer, firma Paardenkooper, Loonbedrijf Schuurman, Arnold Ligtvoet Elektrotechniek, Midden Holland B.V., Vanessa Wagemaker, Lettie Mackay Interieuradvies, Create The Brand, Harborman en Tessa Brouwers.

Met z’n allen hebben wij ons prachtige, nieuwe woonhuis gebouwd met daaraan vast drie appartementen die wij gaan verhuren. En dat betekent dus dat onze droom in vervulling is gegaan. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten bij onze Bed and Breakfast!

Boeken

Boek vandaag nog uw appartement!

Boek nu en ontdek een betoverend toevluchtsoord, waar gastvrijheid en een prachtige omgeving samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Klaproos-2_GeinLust