Abcoude

Ontdek de prachtige omgeving

In het pittoreske Abcoude vind je een betoverende omgeving van rust en natuur. Wandelen, fietsen, suppen, het kan allemaal en we raden dat ook zeker aan. Naast rust kan je ook op zoek naar het bruisende stadsleven. Amsterdam, maar ook Utrecht, Rotterdam en Den Haag zijn prima te bereiken vanaf het NS-station in Abcoude.

Bezoek Abcoude

Het mooiste dorp in Utrecht

GeinLust Bed and Breakfast is gelegen aan het begin van Gein-Noord in Abcoude. Abcoude ligt onder de rook van Amsterdam en is een fijne uitvalsbasis voor het ontdekken van deze omgeving. Vanuit het Gein heb je, als je goed zicht hebt, uitzicht op de ArenA. De Bed and Breakfast is omringd door uitgestrekte groene weilanden, schilderachtige waterwegen en bevindt zich dichtbij het dorp.

Voor de avontuurlijke liefhebbers zijn er tal van fiets- en wandelpaden die door het prachtige landschap slingeren. Verken de omgeving op twee wielen en ontdek verborgen plekken terwijl je langs historische boerderijen en weelderige natuur fietst. Wandelaars kunnen in de omgeving heerlijk wandelen en wij raden een tussenstop bij Anna Haen of Ollie’s Coffee and More zeker aan.

Het dorp heeft heerlijke restaurants zoals Abbeys, Aqua Farina, De Eendracht, Jasmijn, Koekenbier, Koppeldijk en De Witte Dame. Naast restaurants heeft Abcoude ook leuke winkels.

Heb je zin om de grotere steden te bezoeken? Dan is Abcoude hier ook een goede uitvalsbasis voor, er bevindt zich namelijk een NS-station in Abcoude waar vandaan je gemakkelijk naar de grotere steden zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Den Haag kan reizen.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning te midden van de natuur of avontuurlijke activiteiten wilt ondernemen, de omgeving van Abcoude heeft voor ieder wat wils. Kom en ervaar wat Abcoude te bieden heeft.

Boeken

Boek vandaag nog uw appartement!

Boek nu en ontdek een betoverend toevluchtsoord, waar gastvrijheid en een prachtige omgeving samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

GeinLust_B&B-13